Leave Your Message
 Global salgsleder!  Hvor stærk er BYDs plug-in hybridteknologi?

Nyheder

Global salgsleder! Hvor stærk er BYDs plug-in hybridteknologi?

BYDs plug-in hybridbil er et nyt energikøretøj mellem rene elbiler og brændstofbiler. Der er ikke kun motorer, gearkasser, transmissionssystemer, olieledninger og brændstoftanke til biler i traditionelle biler, men også batterier, elektriske motorer og reguleringskredsløb i rene elektriske biler. Og batterikapaciteten er relativt stor, hvilket kan realisere ren elektrisk og emissionsfri kørsel, og kan også øge køretøjets rækkevidde gennem hybridtilstand.
Plug-in Hybrid Vehicle (PHV) er en ny type hybrid elbil.
RC (1)dyn
Som pioner og leder af plug-in hybridbiler har BYD fokuseret på forskning og udvikling af plug-in hybrid teknologi i tolv år og har en helt ny energiindustrikæde. Det udvikler og producerer også tre elektriske systemer internt, hvilket gør det til en af ​​de første producenter i verden til at udvikle plug-in hybridbiler fra tre elektriske teknologier. De stærke fordele ved ny energiteknologi giver BYD styrke og selvtillid til at udføre målrettet forskning og udvikling af elektriske systemer baseret på præstationsdesignmål og skabe plug-in hybridmodeller med førende ydeevne.
DM-p fokuserer på "absolut ydeevne" for at skabe et præstationsbenchmark for nye energikøretøjer
Faktisk har den i udviklingen af ​​BYDs DM-teknologi i de sidste ti år lagt stor vægt på kraftydelsen, der kan sammenlignes med køretøjer med stort slagvolumen. Siden anden generations DM-teknologi startede "542"-æraen (acceleration fra 100 kilometer inden for 5 sekunder, fuldtids elektrisk firehjulstræk og brændstofforbrug på mindre end 2L pr. 100 kilometer), er ydeevne blevet et vigtigt mærke for BYD's DM teknologi.
I 2020 lancerede BYD DM-p teknologi, som fokuserer på "absolut ydeevne". Sammenlignet med de foregående tre generationer af teknologi, styrker det yderligere "fusionen af ​​olie og elektricitet" for at opnå superkraft. Både Han DM og 2021 Tang DM, som bruger DM-p teknologi, har en absolut ydeevne på 0-100 acceleration på 4 sekunder. Deres ydeevne overgår den for køretøjer med stort slagvolumen og er blevet præstationsbenchmark for modeller på samme niveau.
R-Covi
Tager man Han DM som et eksempel, er "dobbeltmotoret firehjulstræk" kraftarkitekturen ved hjælp af en front BSG-motor + 2.0T-motor + bageste P4-motor teknisk fuldstændig forskellig fra P2-motoreffektarkitekturen, der bruges af mange udenlandske stikmærker -i hybridbiler. Han DM anvender et diskret kraftlayout foran og bagpå, og drivmotoren er arrangeret på bagakslen, hvilket kan give fuldt spil til motorydelsen og opnå større effekt.
Med hensyn til ydeevneparametre har Han DM-systemet en maksimal effekt på 321 kW, et maksimalt drejningsmoment på 650N·m og acceleration fra 0 til 100 mph på kun 4,7 sekunder. Sammenlignet med PHEV, HEV og brændstofdrevne biler af samme klasse er dens superkraftydelse utvivlsomt overlegen, og den kan konkurrere selv med brændstofdrevne luksusbiler på millionniveau.
Et stort problem med plug-in hybrid teknologi er strømforbindelsen mellem motoren og motoren, og hvordan man giver en konsekvent stærk kraftoplevelse, når strømmen er tilstrækkelig, og når strømmen er lav. BYDs DM-p model kan balancere stærk kraft og holdbarhed. Kernen ligger i brugen af ​​høj-effekt, højspændings BSG-motorer - 25kW BSG-motoren er tilstrækkelig til daglig kørsel af køretøjet. 360V højspændingsdesignet garanterer fuldt ud opladningseffektivitet, hvilket gør det muligt for systemet altid at opretholde tilstrækkelig strøm og stærk effekt til langvarig output.
DM-i fokuserer på "ultra-lavt brændstofforbrug" og accelererer sin erobring af brændstofbilers markedsandel
Han DM og 2021 Tang DM ved hjælp af DM-p teknologi blev "hot modeller", så snart de blev lanceret. BYD's dobbelte flagskibe af Han og Tang New Energy solgte i alt 11.266 enheder i oktober, hvilket er fast rangerende som salgsmester for high-end nye energibiler fra kinesiske mærker. . Men BYD stoppede ikke der. Efter moden anvendelse af DM-p-teknologi tog det føringen i branchen for at udføre "strategisk segmentering" af plug-in hybridteknologi. For kort tid siden lancerede man DM-i superhybridteknologien, som fokuserer på "ultralavt brændstofforbrug".
Når man ser på detaljerne, adopterer DM-i-teknologien BYDs nyudviklede plug-in hybrid-arkitektur og energistyringssystem, hvilket opnår et omfattende overskridelse af brændstofkøretøjer med hensyn til økonomi, kraft og komfort. Som en af ​​kernekomponenterne har den SnapCloud plug-in hybrid-specifikke 1,5L højeffektive motor sat et nyt niveau af termisk effektivitet på 43,04 % for globale masseproducerede benzinmotorer, hvilket lægger et solidt grundlag for ultralavt brændstofforbrug .
dee032a29e77e6f4b83e171e05f85a5c23
Den første Qin PLUS udstyret med DM-i superhybridteknologi blev først udgivet på Guangzhou Auto Show og chokerede publikum. Sammenlignet med modeller af samme klasse har Qin PLUS et revolutionerende brændstofforbrug så lavt som 3,8L/100 km, såvel som konkurrencefordele såsom rigelig kraft, super glathed og super støjsvaghed. Det genetablerer ikke kun standarden for A-klasse familiesedaner, men "genvinder også tabt terræn" for kinesiske mærke sedans på markedet for brændstofbiler, som har den største andel og er det mest konkurrencedygtige.
Med dobbeltplatformsstrategien DM-p og DM-i har BYD yderligere konsolideret sin førende position inden for plug-in hybrid-området. Der er grund til at tro, at BYD, der holder sig til udviklingsfilosofien om "teknologi er konge og innovation er grundlaget", vil fortsætte med at skabe gennembrud og innovationer inden for ny energiteknologi og føre industrien fremad.