Leave Your Message
Den mest populære SEDA firehjulede mobilitetsscooter SEDA EVD1 på den 29. Kina (Jinan) elektriske køretøjsudstilling i 2023

Nyheder

Den mest populære SEDA firehjulede mobilitetsscooter SEDA EVD1 på den 29. Kina (Jinan) elektriske køretøjsudstilling i 2023

SEDA EVD1 udseende størrelse: 3500*1700*1930MM, 720KG. Udseendet er dominerende og karrosseriet er udsøgt. Den indvendige plads er komfortabel og tilstrækkelig: Servorat, digitalt instrumentpanel, elektronisk håndbremse, automatisk gearkasse, nem og bekvem betjening. Den store LED-berøringsskærm med central kontrol har en række multimediefunktioner såsom kort, Bluetooth og omvendte billeder. Motor og batteri er opgraderet til en bjergversion, som også har kræfter nok på forskellige barske veje.

Den grundlæggende version er nok til at folk kan bruge i det daglige liv og tjene som et transportværktøj. Den har næsten alle bilens konfigurationer. Du kan pendle til og fra arbejde, tage dine børn i skole, shoppe og rejse rundt i byen. Det spiller rollen som at bruge en lille sum penge til at tage sig af hele familien. Derudover kan den opgraderede version øge køretøjets hastighed, udvide krydstogtrækkevidden osv. Vi er en elbilsproducent med mere end 10 års erfaring. Elbiler kan tilpasses efter dine krav.
655eeadq5y655eeadvov655eeadm17
SEDA tager stadig skridt til at forbedre kulstoffattige, grønne og sikre rejser og fremme højkvalitetsudvikling af elbilindustrien.
655ead2ji