Leave Your Message
E ta'ita'ia e le SEDA le fa'afouina o ta'avale malosi fou ma 'auai i semina o alamanuia su'eina eleele

Tala Fou

E ta'ita'ia e le SEDA le fa'afouina o ta'avale malosi fou ma 'auai i semina o alamanuia su'eina eleele

SEDA, o se paionia i le tulaga o taavale fou malosi, ua fiafia e faasilasila atu o le a auai malosi i le semina o taavale malosi fou o loʻo loma. O lenei semina e tuʻuina atu ai se faʻavae mo taʻitaʻi o pisinisi, faʻafouga ma tagata fiafia e faʻapotopoto ma suʻesuʻe le alualu i luma lata mai i taʻavale eletise maualalo.
655ef5bz6y655ef5bxbe

Fa'alauiloa mea fou ma fa'aola le lumana'i:

I le avea ai o se taʻitaʻi i fofo feʻaveaʻi gafataulimaina, ua faʻamamaluina le SEDA e avea o se tagata auai tele i le Faʻasalalauga Taʻavale Fou Maualalo. O le mea na tupu na maua ai se avanoa taua mo la matou 'au e saofagā ma maua ai faʻamatalaga i talanoaga e uiga i le lumanaʻi o taʻavale eletise maualalo.

O mea taua o le auai o le SEDA:

Fa'aaufa'atasi: O le a auai le au fa'atonu a le SEDA i vaega fa'apitoa e fa'asoa fa'amatalaga i le tautinoga a le kamupani i mea fou, fa'aauau ma le lumana'i o ta'avale malosi fou e maualalo le saoasaoa.
Fa'aaliga o Oloa: O le a maua e le au auai le avanoa e su'esu'e ai le fa'ata'ita'iga ta'avale eletise aupito maualalo a le SEDA, le SEDA EVD1, ma fa'ata'ita'i muamua i tekonolosi fa'aonaponei ma mamanu e fa'atino ai la tatou tautinoga i le tulaga lelei.
Fa'asao malosi: O le SEDA EVD1 o lo'o fa'aogaina tekinolosi fa'aonaponei fa'aonaponei (masani maa lithium-ion) mo le teuina o le malosi. O nei maa e maualuga le malosi o le malosi ma maua ai le mamao umi i luga o le totogi e tasi.
Fa'atauga Anapogi: Fa'afouga i tekonolosi fa'anatinati e mafai ona toe fa'atumu vave le maa, fa'afaigofie ai le SEDA EVD1 mo le fa'aoga i aso uma.
Ole afi eletise maualuga: O le SEDA EVD1 o loʻo faʻaalia ai se afi eletise maualuga e maua ai se faʻataʻitaʻiga lamolemole ma filemu. O nei afi e masani ona i ai le maualuga maualuga i le maualalo o le saoasaoa, faʻaleleia le faʻatinoga atoa o le taʻavale.
Mea Fa'afouina: O le SEDA EVD1 e fa'aogaina mea mama e pei o le alumini ma le palasitika tu'ufa'atasi e fa'ateleina ai le lelei ma fa'alautele le va o le ta'avale.
Fuafuaga Aerodynamic: Fuafuaga faʻasolosolo ma aerodynamic e fesoasoani e faʻaleleia atili le malosi ma le faʻatinoga atoa.
Semina Feso'ota'i: SEDA o le a fa'afeiloa'i semina fa'afiafia e maua ai se va'aiga loloto i tekinolosi, tulaga saogalemu ma filifiliga fa'apitoa e fa'aalia ai a tatou ta'avale malosi fou i le maketi.

Va'aiga a le SEDA mo se Lumana'i Mautu:

O le auai i le semina e sili atu nai lo na o se matafaioi faʻapitoa mo le SEDA; o se avanoa e saofagā ai i se talanoaga i le lalolagi atoa i felauaiga gafataulimaina. O le tuuto o le kamupani i le atinaʻeina o taʻavale malosi fou e maualalo le saoasaoa e faʻalautele atu i tua atu o pisinisi-o se misiona e fatuina se lumanaʻi lanumeamata, sili atu ona gafataulimaina mo nuu i le lalolagi atoa.
O le SEDA o lo'o ta'imua i taimi uma i le fa'afouina o ta'avale malosi fou. O la matou tautinoga i le faʻaleleia o le siosiomaga, faʻatasi ai ma le taulaʻi atu i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o tekonolosi, ua avea ai le SEDA ma taʻitaʻi i le televave o le tuputupu aʻe o taavale eletise.
Auai i le semina SEDA ma faʻatulagaina le lumanaʻi o taʻavale eletise maualalo!